McDonald’s introduceert McKroket

McDonald’s heeft iets nieuws geïntroduceerd: de Veggie McKroket! Met de vegetarische variant van de McKroket heeft McDonald’s in Nederland haar eerste vegetarische alternatief voor een rundvleesburger.

Met de vegetarische variant van deze oer-Hollandse klassieker speelt McDonald’s in op de groeiende behoefte van gasten om minder vlees te eten.

De Veggie McKroket wordt bereid met vegetarisch draadjesvlees, een vleesvervanger op basis van eiwit met een beetje peterselie. De burger wordt op dezelfde manier geserveerd als de reguliere McKroket. Met de toevoeging van de Veggie McKroket heeft McDonald’s sinds begin 2019 in totaal 5 vegetarische producten geïntroduceerd. Het gaat om zowel tijdelijke producten, zoals  de Veggie Nuggets, als permanent beschikbare producten zoals de Veggie Homestyle Crispy Chicken en de Veggie McChicken.

Onze Ambassadeurs