Knickknacks uit Almere Poort verhuisd naar Spanje

Geschreven door Redactie

Webshop nog steeds bereikbaar.

Unieke interieur en stylingsproducten vond je bij Knickknacks in Almere Poort. Knickknacks zat gevestigd in het Homeruskwartier, maar opende begin dit jaar een nieuwe winkel in Spanje. De eigenaresse is geëmigreerd naar Spanje, naar een fijn huis onder de zon. Het sluiten van de winkel in Almere deed zij met gemengde gevoelens, maar zij is erg blij om het nieuwe avontuur aan te gaan. Op social media kondigde zij aan dat er een nieuwe website gelanceerd is, zodat ook de Almeerders nog steeds hun favoriete producten konden bestellen. Knickknacks verkoopt unieke glazen interieurproducten zoals vazen, mond geblazen glaswerk, klokken, sierwerken voor aan de muur en nog veel meer!

Neem eens een kijkje op: www.knickknacks.nl.

Wij zijn jarig dus wij trakteren!
Doe mee en win mooie prijzen!
Bekijk hier alle prijzen