Natuurexcursie in het Vroege Vogelbos

Geschreven door Redactie

Loop gezellig mee met de wandeling door het Vroege Vogelbos.

Op zondag 24 oktober kun je meewandelen met de natuurexcursie door het Vroege Vogelbos in Almere. De natuur is nooit ver weg in Almere. Er zijn een aantal natuurgidsen van de IVN-afdeling Almere die je meenemen op deze wandeling. Zij weten alles over de prachtige natuur, en vertellen dat ook graag aan jou. De wandeling staat in het teken van oude bomen en ook zeker paddenstoelen. Het Vroege Vogelbos is het oudste bosgebied van Almere, maar lang niet bij iedereen bekend. Dus is dit de ideale kans om dit gebied eens goed te kunnen bekijken.

Voor IVN leden is de excursie gratis. Maar ook als je geen lid bent, ben je natuurlijk van harte welkom. Voor volwassenen kost de excursie 5,00 euro en voor kinderen kost het 2,50 euro. Kijk voor meer informatie op de website.