Heerlijke Spicy avocadospread

Geschreven door Redactie

Avocado met een spicy twist.

De toast met avocado is een tijdje trending geweest. Niet alleen omdat het gezond is, maar het is ook lekker en vullend. Voor de mensen onder ons die toch van wat pittiger eten houden is er een leuke optie. Deze avocado met een spicy twist is een super lekkere variant van de ‘‘normale avocado toast’’.

Benodigdheden die je nodig hebt:

  • 5 el Alpro plantaardige variatie op kwark naturel (of eigen vegan variant op naturel kwark);
  • 2 eetrijpe avocado’s;
  • 0,5 tl Chilivlokken;
  • 3 tl citroensap;
  • 3 sneetjes brood;
  • En een Broodrooster.

Begin met halveren van de avocado’s. Ontpit deze en haal het vruchtvlees uit de schil. Voeg de naturel kwark, chilivlokken en citroensap toe en pureer dit tot het een glad geheel is. Vergeet niet het brood in de rooster te doen. Als deze uit de rooster springt, bestrijk je de sneetjes met de spread. Je kunt het ook nog eventueel aftoppen met gehalveerde cherrytomaatjes. Eet smakelijk!
Onze Ambassadeurs