Top 3 meest duurzame auto's

Geschreven door Redactie

Hier zijn de top 3 meest duurzame auto's 

3 2019 Hyundai Kona Electric

De 120 MPGe-classificatie van Kona Electric en de actieradius van 258 mijl zijn bewonderenswaardig onder elektrische voertuigen. Tot nu toe heeft Hyundai bewezen de belangrijkste concurrent van Tesla te zijn op het gebied van energiebeheer - afgezien van Tesla en Hyundai heeft geen enkele andere reguliere elektrische autofabrikant de 120 MPGe overschreden.

Net als Ioniq Electric, maar in tegenstelling tot Model 3, wordt Kona Electric zelden gezien op wegen buiten Californië. We kunnen er maar een paar buiten Golden State vinden (ze zijn allemaal in de staat van verplichte ZEV-verkoop). Tot dusverre heeft de sterke vraag naar elektrische voertuigen in Europa (en de koolstofdioxidevoorschriften daar) de handen van Hyundai in de Verenigde Staten beperkt .

Volgens rapporten kan elke Hyundai-dealer Ioniq Electric of Kona Electric bestellen, hoewel we de beweringen van de autofabrikant niet hebben bevestigd.

2 2019 Tesla Model 3

Tesla Model 3 is niet alleen onze meest waardevolle auto in 2019, maar ook de meest gebruikte BEV (Ioniq Electric is moeilijk te vinden).

De meest efficiënte Model 3 is overal de goedkoopste, op voorwaarde dat je niet wilt smeken om een ​​standaardmodel. Het Amerikaanse Environmental Protection Agency beoordeelde Tesla Model 3 Standard Plus als 133 MPGe, iets lager dan Ioniq. In tegenstelling tot moderne hatchbacks, voldoet het rijbereik van de Model 3 Standard Plus volgens de EPA-cyclus aan de verwachtingen van Joe of Jane Q. Cardriver van 310 mijl.

Dit rendement en bereik sluiten ook aan bij de kenmerken van moderne elektriciteit: betaalbaar, handig en energiebesparend. Tot nu toe is Tesla ongeëvenaard in energiebeheer, wat moeilijk is voor andere autofabrikanten.

1 2019 Hyundai Ioniq Electric

In 2019 werd Hyundai Ioniq Electric de zuinigste auto met het ene nummer in plaats van het andere. De EPA-classificatie van Ioniq Electric is 136 MPGe, dat is 33,7 kWh per gallon benzine. Tot op heden overtreffen de beoordelingen van Ioniq alle producten die door Tesla zijn geproduceerd, inclusief de Model S Long Range.

onvoldoende? Volgens de EPA-testcyclus heeft het 28 kWh-batterijpakket van Ioniq Electric een nominale actieradius van slechts 124 mijl. In de komende jaren zal dit batterijpakket vrijwel zeker groter worden. Hyundai heeft grotere verpakkingen in bijna alle BEV's die wereldwijd worden verkocht. We vroegen Hyundai of er een grotere LG Chem-verpakking in Ioniq komt, maar we hoorden alleen "Stay tuned".


Onze Ambassadeurs