Sporten bij Haven Gym Almere

Geschreven door Redactie

Ze helpen je graag op weg

Samen met de trainers stellen jullie realistische doelen. Wil je bijvoorbeeld afvallen, sterker worden of gewoon lekker bewegen? Dat kan en meer bij Haven Gym Almere. Hier werken alleen ervaren en gekwalifi ceerde trainers die jou begeleiden en motiveren om vervolgens jouw doelen te kunnen behalen. Ze bieden verschillende lessen en trainingen aan zoals:

Fit & Fun

Deze les is op muziek en heeft als uitdaging iedere week weer fi t te beginnen. Alle spieren komen aan bod, ze besteden veel aandacht aan je houding. Daarnaast verbeter je jouw conditie met de lessen.

Dance Workout

Dance lekker mee op muziek zoals, bachata, reggaeton, salsa en merengue. De les geeft je een heerlijk energiek gevoel en je verbrandt een goed aantal calorieën.

Indoor Cycling

Indoor cycling is een energieke workout op een “hometrainer”. Bij indoor cycling worden je bil, been en rugspieren goed getraind, daarnaast is het goed voor de hart en longconditie.

Yoga

Deze les helpt bij het opbouwen van kracht, uithoudingsvermogen, verhogen van de fl exibiliteit en het verbeteren van jouw lichaamshouding en balans. De les is ontworpen voor mensen van middelbare leeftijd en senioren waar dan met een wat rustiger tempo wordt gewerkt.

Voor meer informatie ga je naar de website: www.havengym.nl.

Onze Ambassadeurs