Leuke activiteiten bij Gladiator Sports

Geschreven door Redactie

Lasergamen en paintballen in Almere Buiten

Op zoek naar wat avontuur samen met wat actie? Dan ben je bij Gladiator Sports in Almere Buiten aan het juiste adres. Hier kun je allerlei leuke activiteiten doen. Je kunt kiezen uit lasergamen, bijlgooien, paintball, airsoft, VR arcade en er zijn veel meer leuke activiteiten om aan mee te doen! Ze organiseren leuke teambuilding activiteiten, bedrijfsuitjes, teamuitjes, partijtjes, kinderfeestjes en vrijgezellenfeestjes! 

Voor airsoften en paintballen zijn er vele grote speelvelden zoals bijvoorbeeld: Ghost Town, No Man’s Land, The Battlefield, The Maze en nog veel meer! Je krijgt dus niet een klein veldje of kleine donkere kamertjes. Gladiator Sports is ook lid van de Vebon en beschikken over een Tuv-veiligheidscertificaat. Voor leuke kinderfeestjes hebben ze een leuke Fortnite kinderfeest thema. Je kunt op locatie Arrow Battle of Lasergame huren. Voor meer informatie ga je naar de website: www.gladiator.nl.