Leuke dingen om te doen met kerst

Geschreven door Redactie

Kerst komt langzaam weer in zicht!

Iedereen heeft met kerst wel een paar dagen vrij om dingen te doen. Heb jij nog inspiratie nodig voor dingen om te doen? Dan staat hier genoeg over wat je kan doen met kerst!

Ga met vrienden of familie schaatsen! Er zullen genoeg schaatsbanen of riviertjes in de buurt zijn waar je terecht kan! Geniet lekker van het ijs en drink als afsluiter een lekkere warme chocomel.

Maak leuke kerst recepten! Bak een taart of maak koekjes. Er zijn genoeg mogelijkheden om je kerst stukken lekkerder te maken! Recepten kan je makkelijk online vinden, meer dan genoeg om uit te kiezen.

Kijk kerst films in je thuisbioscoop! Ga lekker languit liggen, pak wat popcorn en een warme chocomel en de film kan beginnen! Nodig je familie uit of haal je vrienden bij elkaar, en geniet samen van de film.

Geniet van een kerstdiner! Dit is bij de meeste een veel voorkomend iets. Maar als je het nog nooit hebt gedaan is het zeker iets om over na te denken! Pak de gourmet uit de schuur, haal het lekkerste vlees in huis of eet gewoon je favoriete gerecht. Eetsmakelijk!

Klein budget maar wel gasten tijdens kerst? Laat iedereen wat maken en meenemen. Zo beperkt je de kosten en wordt iedereen verrast met de eigen gemaakte recepten. Het is natuurlijk wel handig om af te stemmen wie welke gang maakt!

Onze Ambassadeurs