Restaurant Pallas Athene in Almere wint 1e prijs Beste restaurant in heel Flevoland!

Ons Almere feliciteert Grieks Restaurant Pallas Athene met het wederom behalen van de eerste prijs van de Nederlandse Horeca, namelijk beste restaurant van Flevoland

Pallas Athene, de godin van de hemel, staat voor de volmaakte en vooral pure goddelijke ingrediënten waarmee ze hun gerechten mee bereiden! Velen producten die ze gebruiken word selectief uit Griekenland geïmporteerd, waardoor je het echte smaak van Griekenland speciaal op jouw bord krijgt. Dat is een culinaire hoogstand. 

De voorgerechten en exclusieve vlees en visgerechten zijn vers voor jou gemaakt! Naast de heerlijke gerechten hebben ze ook een heerlijke wijnkaart samengesteld. Terwijl je van je heerlijk gerecht zit te genieten kun je ook genieten van de live muziek die er met regelmaat is. De tussenstand voor de provincie wordt bepaald op basis van de combinatie tussen het aantal stemmen en de gemiddelde waardering. Om te winnen heb je ook minimaal 30 stemmen nodig. Pallas Athene staat eerste met wel een score van 46,19 punten!

Omdat ze de prijs voor beste restaurant in Flevoland hebben gewonnen, willen ze hun gasten bedanken met een feest! Ze hebben deze vrijdag en zaterdag een feestje waar een partycompany bij is, maar ook de DJ Martijn Plas! En om het helemaal te vieren hebben ze deze maand en in de maand van december elke zaterdag een DJ!

Klik hier voor meer informatie!