Pringles verandert logo

Geschreven door Redactie

De mascotte krijgt een volledig nieuw uiterlijk

Je kent ze vast wel: de bussen in de supermarkt met chips erin. Pringles! Maar Pringles gaat de vormgeving van haar koker volledig aanpassen.

Sinds het begin van het bestaan staat de mascotte genaamd Julius Pringles op de bussen. Het bekende gezicht met grote snor wordt binnenkort daarentegen helemaal anders. Bij het nieuwe logo van 2021 zijn niet alleen de kleuren aangepast naar zwart en wit, maar ook de kleine vlinderdas onder het gezicht is verdwenen.

Pringles heeft dus sinds de start in 1967 de mascotte op de koker staan. In de loop van de tijd zijn er al veel aanpassingen doorgevoerd. De laatste aanpassing was in 2009, toen de snor van Julius Pringles van kleur veranderde. Het logo van Pringles is de grootste verandering, maar de hele koker wordt voorzien van een nieuw uiterlijk. De kleuren worden ook aangepast. Houd de verpakkingen dus goed in de gaten.

Onze Ambassadeurs