3 Netflix shows die uitkomen in november

Geschreven door Redactie

2 nieuwe films en 1 nieuwe serie op Netflix in november

Het weer begint steeds kouder te worden en de dagen worden steeds korter. Mensen gaan dus steeds meer binnen in huis verblijven. Het is ook nog eens vroeger donker, dus een uitstekend excuus om lekker wat snacks te pakken, wat drinken en heerlijk comfortabel wat op Netflix te gaan kijken. In de maand november heeft Netflix gelukkig een aantal nieuwe releases op hun agenda staan. Hieronder zijn er drie nieuwe release uitgelicht die zeker de moeite waard zijn om naar te kijken.

Red Notice (film)

12 november

Wanneer er door Interpol een Red Notice wordt uitgegeven is top-profiler van de FBI, genaamd John Hartley (Dwayne Johnson), op de zaak. Door zijn wereldwijde achtervolging bevindt hij zich pal in het midden van een gewaagde overval. Hij wordt gedwongen samen te werken met 's werelds grootste kunstdief Nolan Booth (Ryan Reynolds) om 's werelds meest gezochte kunstdief, "The Bishop" (Gal Gadot), te vangen. Het hoogvliegende avontuur dat volgt voert het trio de wereld rond, over de dansvloer, opgesloten in een afgelegen gevangenis en de jungle in. Het ergste van alles is dat ze voortdurend in elkaars gezelschap zijn. De sterrencast wordt vergezeld door Ritu Arya en Chris Diamantopolous. Geregisseerd en geschreven door Rawson Marshall Thurber (Central Intelligence, Skyscraper) en geproduceerd door Hiram Garcia.

The Harder They Fall (film)

3 november

Wanneer outlaw Nat Love (Jonathan Majors) ontdekt dat zijn vijand Rufus Buck (Idris Elba) wordt vrijgelaten uit de gevangenis verzamelt hij zijn bende om Rufus op te sporen en wraak te nemen. Degenen die met hem meerijden in deze zelfverzekerde rechtvaardige nieuwe school-western zijn zijn voormalige liefde Stagecoach Mary (Zazie Beetz), zijn rechter en linkerhand, heetgebakerde Bill Pickett (Edi Gathegi) en snel trekkende Jim Beckwourth (RJ Cyler) en een verrassende tegenstander-bondgenoot. Rufus Buck heeft zijn eigen angstaanjagende bemanning, waaronder "Treacherous" Trudy Smith (Regina King) en Cherokee Bill (LaKeith Stanfield) en ze zijn geen groep die weet hoe ze moeten verliezen.

Arcane League Of Legends (serie)

7 november

Gebaseerd op de wereld achter League of Legends, duikt Arcane in het evenwicht tussen de rijke, utopische stad Piltover en de louche, onderdrukte ondergrondse stad van Zaun. In heel Runeterra bekend als de 'stad van de vooruitgang' noemen veel van de meest briljante geesten deze steden hun thuis. Maar de creatie van hextech, een manier voor iedereen om magische energie te beheersen, bedreigt dat evenwicht. Het verhaal volgt de oorsprong van twee iconische League kampioenen en de kracht die hen uit elkaar zal drijven. Arcane is gericht op een "14+" publiek en zal wat meer volwassen onderwerpen behandelen.