De producten van Flevourbox in december zijn bekend!

Het is stoofperen tijd!

Heb jij al je eerste stoofperen gepeld? Ze zijn overal in de winkel te vinden. Deze maand doet Flevourbox de stoofperen van fruithal Smits in de in de box.

Wist je dat stoofperen rood zijn omdat ze een bepaalde kleurstof bevatten wat anthocyanine heet. Daarom worden de peren rood als de zuurgraad wordt verandert. Door stoofperen te koken verandert de zuurgraad en worden ze rood. Als je er rode wijn bij doet, worden ze nog roder!

De producten van Flevourbox December zijn als volgt:  Jonagold appels van Fruithal Smits, Stoofperen van Fruithal Smits, Jam van Fruitboerderij Vink, Winterwarm sap van 's Landsbeste, IBU-spekkoek van... IBU-spekkoek, Hoikaido pompoen van Pumpkings, Gekleurde wortelen van Zonneheerdt, Spruiten van boer Boon, Spitskool en knolselderij, Aardappelen en uien uit de Flevolandse klei, Knoflook van Polderknoflook
Likorette 'IJstijd' van de kleine distilleerderij, Boerenkaas van kaasboerderij Polderzoom, Black chai tea van Trending tea en Spelt crackers van Bakker Borsch.

Klik hier en bestel jou Flevourbox

Onze Ambassadeurs