De gratis PlayStation Plus games van deze maand

Geschreven door Redactie

Kwaliteit spellen die je deze maand gratis kunt halen!

PlayStation Plus is een abonnement die je kunt halen om online te spelen met anderen! Daarbij krijg je ook exclusieve kortingen en elke maand krijg je een paar gratis games die je kunt spelen! En deze maand is dit verkrijgbaar!

Godfall Challenger Edition



Godfall is een actie rollenspel gemaakt door Counterplay Games en uitgegeven door Gearbox Publishing. De game speelt zich af in een fantasierijke wereld, opgesplitst in de rijken van Earth, Water en Air.

LEGO DC Super-Villains


LEGO DC Super-Villains is een actie avonturenplatformvideospel met een LEGO thema. Het is gemaakt door Traveller's Tales. Het is een spin off van de LEGO Batman spellen die zich volledig richt op schurken van het DC Universe

The Walking Dead: Saints & Sinners - Standard Edition


The Walking Dead: Saints & Sinners is een virtual reality first-person shooter survival horrorspel dat gemaakt is door Skydance Interactive. Het is gebaseerd op de Skybound Entertainment stripreeks The Walking Dead van Robert Kirkman.

Dit zijn niet de enige PlayStation spellen dit deze maand gratis zijn. Mortal Shell, The Persistence en Until You Fall zijn ook gratis te krijgen! PlayStation is ook begonnen met “Eindejaarsaanbiedingen” waar je tot maar 75% korting kunt besparen!


Onze Ambassadeurs