De leukste losloopgebieden in Nederland voor je hond

Geschreven door Redactie

Ben je op zoek naar een fijn losloopgebied waar je hond veilig los kan lopen, rennen en spelen? Hoe heerlijk is het als even de riem af mag en om samen te spelen en rennen met vriendjes. Hier vind je alle omheinde losloopgebieden van Nederland. Je kunt hier lekker wandelen terwijl jouw hond zich kan uitleven in het zand, water bos of heide. Op de site van Doggy Dating vind je alle losloopgebieden en hondenspeelparken van Nederland. Je klikt gewoon op jouw regio en je ziet direct waar deze plekken zich bevinden, inclusief route. Bij elk losloopgebied staat informatie over waar en wanneer honden los mogen, waar je kunt parkeren en of er hond vriendelijke horeca aanwezig is. Het is natuurlijk ook leuk om een keer een andere regio te kiezen. Klik op de link en vindt jouw favoriete gebieden. Wist je dat er maar liefst 469 losloopgebieden zijn in Nederland? 

https://www.doggydating.com/losloopgebieden

Onze Ambassadeurs