De trailer voor Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore is uit!

Geschreven door Redactie

Nu al de derde Fantastic Beasts film

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore is een aankomende fantasiefilm geregisseerd door David Yates, naar een scenario van J.K. Rowling en Steve Kloves. Het is het vervolg op Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, het derde deel in de Fantastic Beasts filmreeks en het elfde algemeen in de Wizarding World franchise.

Het speelt zich enkele jaren na de gebeurtenissen van The Crimes of Grindelwald af en volgt Albus Perkamentus die Newt Scamander en zijn bondgenoten belast met een missie die hen naar het hart van het leger van de duistere tovenaar Gellert Grindelwald brengt. Wist je dat er nog twee Fantastic Beasts-films in ontwikkeling zijn!

De trailer voor Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore is hieronder te zien!
Onze Ambassadeurs