De populairste vintage auto

Geschreven door Redactie

Sommige oude auto’s zijn nog steeds populair. Maar welke is de populairste?

Ford mustang 1966

Deze mustang is de eerste van zijn soort. Het is een nog steeds een erg populaire auto. Het is een echte muscle car. Met een grote V8 motor is dit een krachtige auto. Deze mustang komt het vaakst voor volledig in het rood of rood met een witte streep door het midden van de auto.

De auto kost nu nog redelijk veel namelijk tussen de vijftien en twintigduizend euro. De auto’s was al een paar jaar eerder geproduceerd dan dat hij uitkwam. De auto is maar voor negen jaar in massaproductie geweest. Daardoor zijn er nu niet veel meer over aangezien de meeste kapot of verroest zijn. Pas wel op als je er eentje wilt kopen. De meeste van deze mustangs gaan je veel geld aan onderhoud kosten.

De mustang is na 1966 alleen maar populairder geworden en er worden er nu nog nieuwe gemaakt. De mustang bleef een populaire auto door de jaren heen en het is het nog steeds.