Goede Tijde, Slechte Tijden heeft nu een bekende Almeerder in de cast

Geschreven door Redactie

Almeerder in Meerdijk!

Na een theateropleiding bij De Trap/Het Collectief studeerde ze in 1995 af en brak Jess in 1996 publiekelijk door met haar rol in de Unit 13 serie "Katja van Dijk". Toen was ze in goede tijden, slechte tijden, en had ze de hoofdrol in Bon Bini Holland!

Charly Luske en zijn vrouw Tanja Jess wonen al jaren in Almere. Jess speelde van 1997 tot 2001 ook in de RTL4 serie en speelde de rollen van Bowien Galema en Yolanda Vermeulen. Het personage Bowien Galema verdween destijds uit de serie omdat het personage van een klif viel en stierf! Ludo Sanders was hiervan getuige. Kan jij hierop ook niet wachten? Dan moet je zeker binnenkort Goede Tijden, Slechte Tijden in de gaten houden!