Leuke kerstfilms op Netflix

Geschreven door Redactie

In december samen op de bank gezellig naar kerstfilms kijken.

December is een maand van gezelligheid en samenzijn. Het wordt langzaamaan kouder en dus een uitstekend moment om samen gezellig bij elkaar te zijn. Het is een leuk idee om dan ook samen knus op de bank een film te kijken. Hier een aantal leuke kerstfilms om alvast in de kerststemming te komen.

Holidate

Sloane’s moeder heeft verdriet over het feit dat ze geen vriendje heeft. Sloane wordt zelfs lastiggevallen door haar hele familie omdat ze niet bij elke familiegelegenheid een date meebrengt.

Bij toeval ontmoet Sloane Jackson, een complete vreemdeling die ook een hekel heeft aan het constante oordeel dat hij tijdens de vakantie van zijn familie krijgt, dus besluiten ze elkaars platonische plus-en te zijn, te beginnen met een oudejaarsfeest dat Jackson moet bijwonen.

Het komende jaar gaan ze samen naar elke feestelijke gelegenheid. Maar als Sloane gevoelens voor Jackson begint te krijgen, wordt het ongemakkelijk, omdat ze bang is dat hij niet hetzelfde voor haar voelt.

How the Grinch Stole Christmas

Als kind afgewezen door de Who's en het grootste deel van zijn leven in hatelijke afzondering geleefd, heeft de Grinch altijd de inwoners van Whoville gehaat. Dat geldt vooral voor Kerstmis met het lawaai, het valse sentiment en het verkwistende materialisme van de Who's.

Wanneer de kleine Cindy Lou Who's (Taylor Momsen's) probeert de lege commercie van de festiviteiten te overstijgen door de Grinch uit te nodigen eindigt met zijn openbare vernedering, de Grinch beraamt zijn ultieme plan om Kerstmis te verpesten. Cindy Lou Who wordt een goede vriend van de Grinch en voorkomt dat de Grinch een heerlijke vakantie verpest, en de Grinch is nu welkom in Whoville.

Operation christmas drop

Erica Miller wordt gestuurd door haar congresvrouw-baas om verslag uit te brengen over de kerstliefdadigheid van een militaire basis in Guam om te zien waar in OPERATION CHRISTMAS DROP op de kosten kan worden bezuinigd.

De knappe kapitein Andrew Jant krijgt de opdracht om haar te begeleiden tijdens haar bezoek. Ondanks een onmiddellijke romantische aantrekkingskracht, vinden de twee dat hun doelstellingen op gespannen voet staan. Andrew is het hart en de ziel van het liefdadigheidsprogramma, dat alle kerst gedoneerde goederen levert aan geïsoleerde eilandgemeenschappen, Erica is gestuurd om mogelijk te worden terugbetaald.

Terwijl Andrew haar inwijdt in de enorme teaminspanning om de donaties bij elkaar te krijgen, evenals de schoonheid van het leven op de eilanden in de Stille Oceaan, merkt Erica dat ze twijfelt aan haar aanvankelijke conclusies.










Onze Ambassadeurs