Online presentatie voor fase 1

Geschreven door Redactie

De voorbereidingen voor het groot onderhoud in fase 1 zijn in volle gang.

Vanwege de nieuwe coronamaatregelen kon de inloopavond helaas niet door gaan. Bewoners van fase 1 ontvangen daarom een uitnodiging voor het bekijken van een online presentatie van het ontwerp voor de buurt.

Aandachtspunten

Tijdens deze presentatie bekijken zij het ontwerp voor de straat, stellen ze vragen en geven ze aandachtspunten aan. Wij kijken daarna of we deze zaken, binnen de voorwaarden van het project, mee kunnen nemen in het ontwerp.

Definitieve ontwerp

Vlak voor de start van de uitvoering presenteren we het definitieve ontwerp en vertellen we meer over de planning en praktische zaken zoals bijvoorbeeld de bereikbaarheid van de woningen en parkeren tijdens de werkzaamheden.

Heb je vragen? Neem dan contact ons op, dat kan via de contactpagina. Wil je op de hoogte blijven? Volg dan ons Groot Onderhoud Muziekwijk Zuid Facebook pagina.


Onze Ambassadeurs