In gesprek met Yvonne Winter

Geschreven door Redactie

In haar mooie huis in Lelystad hebben wij een afspraak voor een interview met business vrouw Yvonne Winter voor onze Feelgood krant. Want business vrouw is zij! Voetbalvrouw? Ja klopt, haar achternaam Winter zegt ons allemaal dat zij de vrouw is van Aron Winter. Maar wij komen voor Yvonne en deze dame dopt vol passie geheel haar eigen boontjes!

Zij is ondernemer ten top. Je kent haar naam waarschijnlijk ook van de Lelystadse Hippiemarkt. Een jaarlijks zomers evenement dat werkelijk duizenden bezoekers trekt uit zowel binnen- als buitenland. De gezelligste en leukste openbare hippiemarkt van Nederland! Met meer dan 150 stands, volledig in de hippiesfeer, met foodtrucks, gezellige chill-plekken, een kidsplein, muziek, eten en drinken en natuurlijk stands met kleding en woonaccessoires in de Ibiza-sfeer. Yvonne Winter is oprichtster van dit inmiddels beroemde evenement. Vier jaar lang heeft zij dit mogen doen. Echter kon het de laatste twee jaar door Corona niet doorgaan en werd het, tot haar grote spijt, geannuleerd. Maar bij de pakken neerzitten doet zij niet. Yvonne hoopt van harte dat aankomende zomer de Lelystadse Hippiemarkt weer kan plaatsvinden. Op dezelfde locatie, namelijk aan en rondom de haven van Lelystad, vlak bij Bataviastad.

Yvonne: “De afgelopen twee jaar hebben wij voornamelijk in Griekenland gewoond. Dit in verband met het werk van mijn man. In Griekenland heeft iemand uit mijn netwerk een mogelijkheid gegeven te starten met een netwerk-marketingbedrijf in vitamines en supplementen, namelijk Beyuna. Die kans heb ik aangepakt, want het past precies bij mij en hoe ik het leven sta. En ik vind het heel fijn om zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen. Dit doe ik onder mijn label Gezonde Visie. Met Beyuna willen wij een nadrukkelijke rol spelen om consumenten bij te staan in hun streven en verlangen een gezond leven te leven en gezond oud te worden. Wij willen een optimale bewustwording over eigen gezondheid bij de consumenten realiseren. Wij tonen aan dat zogenaamd gezond eten niet altijd de realiteit is zoals dit in media wordt aangedragen. Beyuna speelt hier direct op in met een voortrekkersrol op het gebied van de juiste voedingssupplementen naast reguliere voeding. Daarnaast hebben wij bij Beyuna ook een nagellak- en lippenstiftlijn genaamd Zoya. De nagellakken van Zoya zitten vol natuurlijke ingrediënten en bovendien is het vrij van dierlijke producten. Er zitten geen toxische stoffen en is niet op dieren getest. De lak blijft lang op natuurlijke nagels zitten en Zoya nagellak is zelfs uitgeroepen door Woman's Health Magazine tot langst dragende nagellak. Een nagellak die je met plezier én een goed gevoel kunt dragen dus!”

Inverno Scent

Naast Beyuna heeft Yvonne vorig jaar augustus, samen met haar dochter Shari het bedrijf Inverno Scent opgericht. Dit idee is ontstaan door het combineren van de twee dingen waar zij het meeste van houden: interieur en geuren. Zo is dan ook de naam Inverno Scent ontstaan.

Yvonne: “Niets is minder storend dan dat je jouw favoriete geur niet wil kopen omdat het simpelweg niet bij je interieur past. Het is ons zelf vaak overkomen dat wij geur kochten wat niet in ons interieur paste. Of ik kocht een heerlijke geurkaars maar die qua kleur eigenlijk ook niet in mijn huis paste. Dat moet anders kunnen dachten wij. Wat wij juist graag willen zien is dat home scents deel gaat uitmaken van ieders interieur. Een kamer binnenkomen waar de geuren de ruimte met liefde en warmte vullen is het beste gevoel, als je het ons vraagt. Maar dan wel in een mooi en passend jasje. Een luxe uitstraling en toch betaalbaar. Onze producten zijn samen te stellen op basis van jouw interieur! Zowel in geur als in uiterlijk. Zo krijg jij geheel een persoonlijk item. Bij ons kun je dat gemakkelijk online samenstellen en bestellen. Bovendien kun je kiezen tussen geurkaarsen, geurstokjes en roomsprays. En uiteraard hebben wij ook luxe (geschenk) sets. Wist jij trouwens dat geuren herinneringen oproepen? Zelfs de herinneringen die je allang vergeten was of die je anders nooit terug zou halen. Daarom vinden wij een fijne geur in jouw interieur zo belangrijk. Are you ready to start creating new memories? Let’s start creating memories together.”Onze Ambassadeurs