Almeerse vrouwelijke boswachter is genomineerd voor landelijk award!

Geschreven door Redactie

Amy Zeeman uit Almere is genomineerd voor de You Go Girl Award.

De You Go Girl Award is een aanmoedigingsprijs voor vrouwelijke deskundigen die het afgelopen jaar in 2021 veel in de media waren en Amy Zeeman is een van de gelukkige acht vrouwen die genomineerd is voor deze prijs.

De You Go Girl Award is dankzij mediaplatform Vaker in de Media en sprekersbureau ZijSpreekt tot stand gekomen. Platforms vonden dat er teveel mannen aanschoven op de Nederlandse televisie zoals in talkshows, spelshow en meer. Maar de genomineerde vrouwen waaronder Amy Zeeman uit Almere hebben daar in 2021 verandering in gebracht.

Amy Zeeman weet nog niet hoeveel stemmen ze op dit moment heeft. Ze zegt dat de organisatie dit nog geheim houdt. Begin februari 2022 maakt de jury de winnares bekend, degene me de meeste stemmen wint de prijs uiteraard. Als je wilt stemmen op Amy Zeeman dan kan dit nog tot 28 januari.

Onze Ambassadeurs