De voordelen van het drinken van selderijsap

De voordelen van het drinken van selderijsap als eerste in de ochtend om de darm te helpen genezen, de lever te versterken en het lichaam te ondersteunen!

Selderijsap bevat krachtige antioxidanten en kankerbestrijdende stoffen. Selderij bevat een flavonoïde genaamd apigenine, waarvan is aangetoond dat het kankercellen doodt. Interessant genoeg bevatten de polyacetylenen in selderij chemo-beschermende verbindingen die helpen om de toxiciteit te verminderen, terwijl ze de immuniteit versterken en de groei van gemuteerde cellen helpen vertragen.

Selderijsap geneest en activeert de darm door zoutzuur te herstellen, waardoor we dingen sneller en efficiënter kunnen verteren. Selderijsap helpt het maagzuur te verhogen, wat nodig is om voedsel, met name eiwitten, af te breken. Vooral goed voor mensen met een eiwitrijk dieet. Als ons maagzuur laag is, moet het lichaam meer middelen gebruiken om dat voedsel te verteren, waardoor we ons vaak moe en lusteloos voelen. Selderijsap heeft het vermogen om de uitgeputte niveaus van maagslijm aanzienlijk aan te vullen die nodig zijn in de maagwand om te genezen en zweren en zure terugvloeiing te voorkomen.
 
Selderijsap verbetert de spijsvertering door de bloedsomloop in de darmen te vergroten, dingen op gang te brengen en in beweging te krijgen. Het is goed voor constipatie, een opgeblazen gevoel, wallen en het vasthouden van water, en werkt als een zacht, mild, natuurlijk laxeermiddel en diureticum.
 
Selderijsap is alkaliserend. Selderij is een van de meest alkalische voedingsmiddelen die je kunt eten! Onderzoek suggereert dat een alkalisch dieet het leven verlengt en chronische ziekten voorkomt.

Selderijsap is zeer voedzaam. Selderij zit boordevol essentiële mineralen en vitamines zoals foliumzuur, kalium, vitamine B6, vitamine K en vitamine C. Een cocktail voor de huid. De luteoline in selderij beschermt de huid van binnenuit en voorkomt door UV veroorzaakte schade. Sommigen zweren bij de huidgenezende eigenschappen van selderij en zeggen dat het hielp bij het opruimen van huidaandoeningen zoals psoriasis en acne.


Onze Ambassadeurs