Tips om energie besparen

Geschreven door Redactie

Makkelijke manieren om te besparen op je energie.


De energieprijzen lijken alsmaar duurder te worden, of je nu een huiseigenaar of een huurder bent. Gelukkig zijn er een aantal dingen die je kunt doen om op je energieverbruik en uitgaven te besparen.
Als je bij alle elektronische apparaten de stekker uit het stopcontact haalt als ze niet worden gebruikt, kun je al gauw een paar tientjes per jaar besparen. Het is dan ook handig om een stekkerdoos met een aan en uitknop te nemen.

Tocht in je huis zorgt ervoor dat je in de winter warmte snel verliest en dat is zonde. Zeker met de huidige gasprijzen is dit iets wat je natuurlijk wilt voorkomen. Zorg er dus voor dat je huis tochtvrij is. Je kunt kiezen om door een professional tochtwering aan te laten leggen of je kunt het natuurlijk zelf doen. De keuze is aan jou! Je kan bijvoorbeeld zelf al heel makkelijk een tochtstrip installeren in je huis.

Onze Ambassadeurs