Glow in the dark golf bij Jumping Jack

Geschreven door Redactie

Kom glow in the dark golfen bij Jumping Jack Almere.

Laat je onderdompelen in een nieuwe wereld: Jacks Magic Forest. Dé plek voor glow in the dark golf in Almere. Leuk voor kinderfeestjes, familie-uitjes of een date. Geniet van de mooie decors in Jacks Magic Forest. Dé plek voor een tof kinderfeestje of een leuk dagje uit voor het hele gezin. Kom binnen in Jacks Magic Forest. Een plek met paddenstoelen, boselfjes en een pratende boom. In dit magische bos zijn er 15 holes te vinden voor je de finish hebt bereikt. Het is donker maar vooral de neonverlichting zorgen voor een extra dimensie binnen in dit bos. Maar kijk wel uit als je staat te golfen. In de ene hole word je geblokkeerd door ogers. In de andere hole word je balletje meegenomen door feeën en andere holes hebben draken om je een beetje te hinderen. Als je een hole in one maakt zijn er toffe licht en geluidseffecten, dus schrik niet. Voor meer informatie ga je naar de website: jumpingjack.nl. Dus kom langs en kijk je ogen uit in Jacks Magic Forest!