Het Nieuwe Land is begonnen met de bouw van een nieuw en duurzaam park

Geschreven door Redactie

Veel sportiviteit, gezelligheid en saamhorigheid met Het Nieuwe Land.

Met inzet van de vereniging, de gemeente inclusief de wethouders en alle andere partners is het gelukt om de vereniging Het Nieuwe Land te verplaatsen.

Tennis- en Padelvereniging Het Nieuwe Land doet een investering van bijna 2 miljoen euro in het nieuwe park. Hierin worden ze ondersteund door de gemeente, subsidie van de overheid en de sponsoring van hun partners. Ook als vereniging steken ze hun eigen geld in het park. Ze nemen een groot risico met de hoop dat ze vele nieuwe leden mogen verwelkomen in het park en dat de inwoners van Almere Poort en de rest van Almere bij hen komen tennissen en padel komen spelen. Met deze grote uitdaging hoop Het Nieuwe Land om de groei waar te maken en om eigen vermogen aan te vullen en zo leningen af te lossen.

Het nieuwe en duurzame park verbruikt minder CO2 uitstoot, is goed geïsoleerd met open uiterlijk, krijgt led verlichting en krijgt ruim 80 zonnepanelen op het dak.

Iedereen is welkom, de jeugd, volwassen, senioren en mindervaliden hebben ruimte om te sporten in een veilige omgeving. Naast het sportief bezig zijn is er belang aan elkaar leren kennen en het samen gezellig te hebben en daarom komt er ook een clubhuis bij. Het park krijgt maar liefst 5 smash tennisbanen en 3 padel banen.

Tennis- en Padelvereniging Het Nieuwe Land bestaat nu al 42 jaar maar omdat het 40 jarig jubileum helaas niet door kon gaan door corona hoopt de vereniging dat ze in juli dit jaar om op het nieuwe park te spelen en een groot feest te houden om zo hun 40 jarig jubileum te vieren.


Kijk voor meer informatie en actueel nieuws op de website, klik hier
Onze Ambassadeurs