Disney heeft zojuist een nieuwe 'Disney-gemeenschap' aangekondigd

Geschreven door Redactie

Een buurt waar je echt kunt wonen!

Of je nu een trouwe Disney-fan bent of niet, je kent de verhalen, de films, de themaparken, de erfenis. "Disney-thema" is tegenwoordig een allesomvattende uitdrukking. Alles wat Disney doet is groots, van het 50-jarig jubileum van Walt Disney World tot het eten op hun kenmerkende menu's. Hoewel het bedrijf misschien veel geheimen heeft, staat zijn volgende grote onderneming open voor absoluut iedereen. Dat klopt: Disney creëert woonwijken waar je echt kunt wonen.

Het nieuws over deze plannen voor de Disney-community verscheen slechts twee dagen geleden op de Disney Parks-blog. Hier is alles wat je moet weten over de aankondiging van Disney over Storyliving door Disney.

Wonen in een van deze buurten is iets anders dan het boeken van een weekend in de Cinderella Castle Suite van Magic Kingdom, maar zoals alles wat Disney doet, verwachten we dat het magisch wordt. Disney-vertegenwoordigers hebben gedeeld dat toekomstige bewoners een gemeenschap en nabijheid kunnen verwachten die vergelijkbaar is met een kleine stad, allemaal binnen het comfort van een resortachtige omgeving. Dit betekent voorzieningen zoals wellnessprogramma's, filantropische inspanningen, entertainment, seminars en meer, samen met een ervaren Disney-servicecast. Als je op een Disney-locatie bent geweest, weet je dat deze jongens alles weten over het samenstellen van de perfecte ervaring. En zoals alles wat Disney doet, zullen deze nieuwe Storyliving by Disney-gemeenschappen die kenmerkende flair hebben die je gewoon niet mag missen.

Er is al begonnen aan de allereerste Disney-gemeenschap, Cotino, die tussen de bergen van de Coachella-vallei in Rancho Mirage, Californië zal komen te liggen. Dit is een knipoog naar Walt zelf, die volgens CNBC een huis had in de omgeving van Palm Springs. Andere locaties moeten nog worden aangekondigd, maar Disney-vertegenwoordigers hebben verzekerd dat elke buurt zijn eigen specifieke persoonlijkheid zal hebben op basis van locatie. Terwijl we wachten op meer details, kunnen fans verwachten dat Cotino toegang biedt tot winkels, vrije tijd, restaurants, een hotel en zelfs een helderblauwe oase in het centrum van de woestijngemeenschap.


Onze Ambassadeurs