Vandaag is het National Lash Day

National Lash Day op 19 februari promoot elk jaar de liefde en behoefte aan echte en valse wimpers. De dag biedt de mogelijkheid om de voordelen en mode van wimpers te ontdekken.

Wimpers zijn een nietje voor elke make-uplook en beautyliefhebber. Van wimpers is altijd bekend dat ze je ogen laten opvallen. Net zo belangrijk als hoe ze ons eruit laten zien, ze helpen ook voorkomen dat vuil of stoffen in de ogen komen en helpen infecties te voorkomen. Een ander belangrijk voordeel dat wimpers bieden, is het voorkomen dat oogvocht verdampt.

Laat je wimpers zien, ontdek informatie over wimperverzorging, verfraai je wimpers met je favoriete producten, en vier je wimpers in elke vorm en stijl door #NationalLashDay te gebruiken om op sociale media te posten.


Onze Ambassadeurs

Ons Almeerders bekeken ook: