De specialist voor opslag aan huis!

Geschreven door Redactie

Opslagbakkie is gespecialiseerd in de verhuur van tijdelijke mobiele opslag, je hoeft alleen maar in te pakken!

Vijf jaar geleden richtte eigenaar Danny van der Stad Opslagbakkie.nl op nadat hij een aantal jaren gewerkt had in de opslag branche, om zijn eigen ideeën over containeropslag te verwezenlijken. Het moest volgens hem makkelijker en beter kunnen. Opslagbakkie.nl biedt een faciliteit voor tijdelijke opslagruimte aan, waarbij zij zich onderscheiden door naar de mensen toe te gaan. “Het stukje gemak”, verteld Danny. “Stel mensen willen een nieuwe vloer gaan leggen dan moeten ze ergens heen met de meubels. Wij brengen dan een container voor de deur, daar slaat de klant dan de meubels tijdelijk op. Als ze klaar zijn halen ze de container leeg en brengen wij de container weer naar de volgende klant”, aldus Danny. Je huurt een opslagbakkie per week.
 
Voor onze klanten geen moeilijk vervoer naar een verder gelegen opslagruimte, maar gewoon service voor de deur. Opslagbakkie.nl regelt de opslag en het vervoer. De containers zijn van dien grote dat ze overal passen. Of het nu in de binnenstad van Amsterdam is of op een woonerf. Overigens kan men ook kiezen voor langdurige opslag. Op het Mac³ Park in Lelystad heeft Opslagbakkie.nl twee grote hallen staan met containers. Maar ook dan brengen ze de container voor je aan huis, je laadt je spullen in en dan wordt de container naar de opslagruimte in Lelystad gebracht. Meestal maakt men gebruik van deze optie als men bijvoorbeeld gaat verhuizen.
 
Ooit begonnen met tien containers heeft hij nu 763 containers beschikbaar. Ze leveren door heel Nederland, van Groningen tot Maastricht, behalve op de Wadden eilanden. Opslagbakkie.nl is momenteel de enige in Nederland die deze service levert. “Er is nog wel een ander bedrijf die containers aan huis brengen maar die werken met zeecontainers, die zijn veel groter en zwaarder (ca 1700kg). Onze containers zijn 500 kg en 15m³ daardoor makkelijker te plaatsen waar de klant wenst. Daar past precies een gemiddelde huisraad in. Heeft men meer, dan kan men twee containers afnemen, dat zien wij ook regelmatig”, legt Danny uit.

Tijdens het gesprek dat ONS Lelystad had met Danny vroegen wij of hij trends en ontwikkelingen in zijn branche zag. “De laatste jaren zagen we dat veel mensen hun huis gingen verbouwen, door Corona, als ze dan toch thuis zaten dan maar gelijk de boel opknappen. Maar ook door de moeilijke huizenmarkt. Ik denk dat mensen altijd wel blijven verbouwen en verhuizen dus die trend zal zich zeker blijven voortzetten.”
 
Tussen nu en vijf jaar willen ze de grootste bakkie leverancier in Nederland worden. “We zien vaak dat buren de bakkies zien staan en dan later ook bij ons terecht komen. Het breidt zich als een olievlek uit.” Of ze veel op social media zitten? Ze doen wel wat op Facebook en Instagram maar “Ouderwetse mond tot mondreclame is nog steeds de beste reclame”.
 
Ze hebben inmiddels twee prijzen gewonnen. Huurtopper 2020 en 2021, uitgegeven door Huren.nl, op basis van reviews van klanten met een gemiddeld cijfer van een 9.3. “Huren.nl is niet alleen voor containerverhuur maar verhuur van alles, dus daar zijn we heel trots op!”

Onze Ambassadeurs