Nieuwe Albert Heijn Weernekers Waterwijk verrast met vers en gemak

Geschreven door Redactie

Op 8 maart ging de vernieuwde Albert Heijn in Almere Waterwijk weer open.

De supermarkt van de ondernemersfamilie Weernekers heeft nu het allernieuwste concept. Klanten vinden er veel meer verse producten en het afrekenen gaat nog sneller met 12 zelfscankassa’s. Supermarktmanager Danny Cordes: "De verbouwing bleef binnen de bestaande muren, maar door de slimme inrichting is er meer ruimte en een groter aanbod. We kregen meteen al veel complimenten, ook over onze vernieuwde Gall & Gall."
 
Albert Heijn Weernekers aan het Botplein 15 in Almere Waterwijk is open op maandag tot en met zaterdag van 7:00 tot 22:00 uur en zondag van 8:00 tot 22:00 uur. De winkel beschikt over ruime parkeergelegenheid; parkeren is gratis.

Supermarktmanager Danny Cordes opent samen met Rianne Weernekers (l) en Esther Weernekers (r) de vernieuwde Albert Heijn Waterwijk. Foto - Albert Heijn, Yasmin Hargreaves

Albert Heijn Waterwijk is lekker ruim van opzet en biedt heel veel vers. Foto - Albert Heijn, Yasmin Hargreaves

Albert Heijn Waterwijk heeft alles voor ontbijt, lunch en borrel. Ook vind je er nu onder andere vers in de winkel gegrilde kippenvleugeltjes en gehaktballen. Foto - Albert Heijn, Yasmin Hargreaves

Het aantal zelfscankassa’s is uitgebreid naar 12. Er staat een speciaal team klaar om klanten te helpen die niet bekend zijn met zelfscan. Als je liever bij een reguliere kassa wil afrekenen, kan dat natuurlijk ook. Foto - Albert Heijn, Yasmin Hargreaves

Onze Ambassadeurs