23 maart is het Puppydag

Geschreven door Redactie

Puppydag wordt elk jaar op 23 maart gevierd en viert de onvoorwaardelijke liefde en genegenheid die puppy's in ons leven brengen.

Hun knuffels en wiebelen maken ons aan het lachen en zonder twijfel zijn er kreten van verrukking als er puppy's in de buurt zijn!

De dag brengt ook de noodzaak van zorg voor en tehuizen voor verweesde pups onder de aandacht, evenals om mensen voor te lichten over de verschrikkingen van puppymolens in het hele land. Puppy's zijn een grote verantwoordelijkheid. Overweeg alles wat erbij komt kijken en adopteer uit een opvangcentrum. De puppy's daar hebben net zoveel liefde en een thuis nodig als alle andere en ze groeien ook uit tot loyale huisdieren!

Er komen elk jaar ongeveer 3,3 miljoen honden in opvangcentra. Sommige van deze honden komen met nesten van puppy's. Als je op zoek bent naar een puppy om je harige gezin te stichten, controleer dan eerst de opvangcentra. Wanneer deze verlaten en mishandelde dieren hun weg vinden naar een opvangcentrum, hebben ze allemaal een eeuwig thuis nodig en is hun potentieel grenzeloos.

Onze Ambassadeurs