Ons Nieuws is op zoek naar een collega voor de redactie

Geschreven door Redactie

Wij zoeken een Redactioneel Medewerker en Vormgever (InDesign) voor onze Feelgood magazines en nieuwssites

Ons Nieuws is op zoek naar een collega voor de redactie. Heb jij interesse in een leuke functie voor 32 tot 40 uur per week, dan zoeken wij misschien wel jou! Inmiddels verzorgen wij het nieuws op negen online nieuwsplatformen (OnsAlmere.nl, Ons-Lelystad.nl, OnsWolderwijd.nl, OnsGooi.nl, OnsHilversum.nl, OnsHoorn.nl, OnsAlkmaar.nl, OnsPurmerend en OnsHaarlem.nl). Daarnaast verschijnt in Almere, Lelystad, Zeewolde, Harderwijk, Ermelo en Hoorn de maandelijkse Feelgood magazine vol inspiratie, leuke verhalen, interviews, columns en het positieve, toekomstige lokale nieuws.

Wat ga je doen?

Als redactioneel vormgever verzorg je de vormgeving van de kranten met InDesign. Tevens ben je mede-verantwoordelijk voor de content van de verschillende platformen en magazines. Met je collega's van de redactie ga je iedere dag op zoek naar het laatste nieuws over de betreffende regio's en de meest interessante onderwerpen. Je schrijft leuke artikelen hierover op de website en voor de magazines, je helpt bij het onderhouden van verschillende sociale media-kanalen en geeft ondersteuning aan de sales.

Daarnaast krijg je de kans om de leukste evenementen en locaties te bezoeken.

Wie ben jij?

Je hebt een MBO of HBO studie afgerond, bij voorkeur op het gebied van online media, communicatie of journalistiek;

Jouw Nederlands is nagenoeg foutloos;

Je toont initiatief, bent creatief en zit vol leuke ideeën;

Je bent zelfstandig en vindt het leuk om hard te werken;

Je bent niet bang voor deadlines en schroomt niet om een stapje harder te lopen wanneer dat nodig is;

Je hebt affiniteit met Almere, de andere betreffende regio's en met verschillende onderwerpen;

Je hebt kennis en ervaring met InDesign;

Je bent fulltime beschikbaar (40 uur).

Wat kun je van ons verwachten?

Een gezellige werkomgeving in een sterk groeiende organisatie. Er wordt hard gewerkt, maar ook hard gelachen. Je hebt leuke collega’s die ook echt geïnteresseerd in je zijn;

Je krijgt veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid;

Je mag deel uitmaken van een team met grenzeloze ambities, jaarlijkse worden er twee nieuwe magazines en drie online nieuwsplatformen gelanceerd in Nederland;

Unieke ervaring om je te ontwikkelen als redacteur;

Veel leuke uitjes waardoor je je niet hoeft te vervelen.

Wie wij zijn?

Ons Nieuws is een relatief jonge uitgever op het gebied van positief en hyper-lokaal nieuws. Wij hebben in september 2018 OnsAlmere.nl gelanceerd en binnen 6 maanden is dit uitgegroeid tot het grootste online nieuwsplatform van Almere. Vanaf september 2019 is Ons Almere ook als maandelijkse Feelgood krant uitgebracht. Inmiddels hebben wij in negen verschillende regio's een online nieuwsplatform (Almere, Lelystad, Wolderwijd, 't Gooi, Hilversum, Hoorn, Alkmaar, Purmerend en Haarlem). In Almere, Lelystad, Zeewolde, Harderwijk, Ermelo en Hoorn werd tevens een fysieke krant uitgebracht met het "feel-good" nieuws waar wij om bekend staan en nu sinds april 2022 een magazine! Wanneer alles volgens plan verloopt zullen er jaarlijks 3 online nieuwsplatformen en 2 magazines aan de portefeuille worden toegevoegd.

Herken jij je in deze vacature?

Graag ontvangen wij jouw sollicitatie en CV met pasfoto. Deze kun je sturen naar ons mailadres. Vermeld in de motivatie wat jou persoonlijk aantrekt aan deze vacature. Hier zijn wij erg benieuwd naar!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.












Onze Ambassadeurs