Eerste hulp bij energie besparen

Geschreven door Redactie

Veel mensen schrikken van de huidige prijzen voor gas en elektriciteit. Het prijsplafond dat de Nederlandse overheid instelt zal voor veel mensen voor een lagere energierekening zorgen.

Toch is het goed om nu aan de slag te gaan met energiebesparing. Kleine, eenvoudige maatregelen maken al verschil. Kom naar het energieloket! Voor iedere bezoeker ligt er een gratis energiezuinige ledlamp klaar (zolang de voorraad strekt).

Eenvoudig aan de slag

Of je nu woont in een huur- of koophuis. Soms is het nu niet mogelijk om te investeren in nieuw glas of isolatie. Maar, veel besparende maatregelen zijn eenvoudig zelf uit te voeren zonder daarvoor fors te investeren. Denk hierbij aan het lager zetten van de temperatuur van je cv-ketel, naden en kieren dichten, het aanbrengen van radiatorfolie, tochtstrips en een brievenbusborstel.

De energiespecialisten van het Energieloket maken graag een energie bespaaradvies op maat voor je. Gratis én onafhankelijk! Kom je langs op een van onze spreekuren dan ontvang je tevens een gratis Ledlamp.

Geen tijd voor een bezoek en wel op zoek naar tips?

Vraag dan de energiebespaarmeetlat aan bij het Energieloket. Leg je zelf eens langs deze meetlat, bekijk wat jij al doet om energie te besparen en wat je nog meer kunt doen.

Wooncomfort omhoog, energierekening omlaag: energieloket Flevoland helpt
Bezoek een van de spreekuren:
Zie voor tijden en locaties: www.energieloketflevoland.nl/contact.  


Of neem contact op

-    Bel: 0320-252004 of  0527-633931
-    Mail: Energieloket@nmfflevoland.nl
-    Chat: www.energieloketflevoland.nl

Onze Ambassadeurs