Kampioenspot van Ruitenheer Almere City FC O21 zaterdag in Rotterdam

Geschreven door Redactie
Kampioenspot van Ruitenheer Almere City FC O21 zaterdag in Rotterdam Foto gemaakt door: Ron Baltus / sportshots.pro, https://sportshots.pro

Wie dacht dat dit seizoen in complete mineur eindigde voor de club, kan wel eens bedrogen uitkomen. Zaterdag speelt de Ruitenheer Football Academy Almere City FC O21 namelijk voor eeuwige glorie als het met Feyenoord de strijd aanbindt om het landskampioenschap!

Wil je ook mee, dan geldt een aanmeldingsplicht. Een entreebewijs is gratis. Voor de Almere City-supporters wordt een speciaal vak op de hoofdtribune ingericht. Supporters kunnen afreizen met de auto of het openbaar vervoer en worden in Rotterdam opgevangen.

Spelers die we inmiddels goed kennen uit het eerste elftal – neem Jeffry Puriel, Tijmen Wildeboer en Bradly van Hoeven – en de aanstormende toptalenten gaan nog één keer volle bak de strijd aan. Als najaarskampioen mag Almere City FC O21 het in de finale om het landskampioenschap opnemen tegen Feyenoord O21, de voorjaarskampioen.

Zaterdag staan de twee om 15:00 uur tegenover elkaar op sportcomplex Varkenoord voor de ultieme clash. De ambitieuze topclub Feyenoord wil met haar beloftenploeg naar de Keuken Kampioen Divisie, maar City O21 bleek al eerder een lastig te nemen horde voor de Rotterdammers. Thuis boekten de Almeerders zelfs al een klinkende 3-0 zege op deze tegenstander.
Onze Ambassadeurs