Haddock watersport

Geschreven door Redactie

Diverse watersportactiviteiten

Bij Haddock watersport kan je deelname aan diverse watersportactiviteiten vanaf het surfstrand in Almere Haven. Denk hierbij een activiteiten van een sportdag voor een school of activiteiten voor een kinderfeestje of een bedrijfsuitje.

Het maakt niet uit hoe groot de groepen zijn, of je jong of oud bent, of je een uurtje of de hele dag wilt. Hun zorgen gewoon voor een programma op maat voor elk gezelschap.

Als je interesse hebt in één van de activiteiten of een programma op eigen maat wilt. Neem dan contact met ze op, dan nodigen ze je uit op locatie onder het genot van een kop koffie. Zo word alles persoonlijk doorgenomen en kan er aan de hand daarvan een offerte worden opgesteld.

Ga voor meer informatie naar de website: www.haddockwatersport.nl en plan een uitje vol met leuke watersport activiteiten.Onze Ambassadeurs