Future of Food: Vos/Stet

Geschreven door Redactie

Voedsel en Flevoland horen bij elkaar

Met een serie videoportretten onder de naam Future of Food laten wij u kennismaken met diverse bedrijven en organisaties in de keten van boer tot bord. Deze keer met: Vos/Stet. Theo Vos vertelt over de teelt van pootaardappelen in Flevoland.

Passie en bevlogenheid

Aangelegd om een belangrijke rol te spelen in voedselproductie is Flevoland nu rijk aan bedrijven die ieder op hun manier een bijdrage leveren aan het voedsel van vandaag en morgen. In de serie staat de passie en bevlogenheid van de Flevolandse ondernemer centraal. De serie geeft inzicht in de complexiteit van het werk, de wereld waar we in leven, de balans tussen hi-tech en ecologie & de mogelijke uitkomsten.

Food Forum

Sinds 14 april 2022 is Almere een half jaar lang het podium voor de wereldtuinbouwtentoonstelling Floriade Expo 2022. In het Flevolandse paviljoen Food Forum zien bezoekers hoe wij in Flevoland op innovatieve wijze werken aan de toekomst van ons voedsel. Meer weten? Ga naar de website foodforum.nl.

Onze Ambassadeurs