Ons Almere gaat samenwerken met Horeca Events 036 voor een nog groter bereik

Geschreven door Redactie

Wanneer je denkt aan horeca dan denk je vaak ook aan de Horeca Events 036 App en magazine van oprichter Frans Brouwer. Omdat de horeca niet weg te denken is in Ons Almere slaan beide partijen de komende tijd de handen ineen.

Binnenkort zal er een katern "Hotspots" op ons platform verschijnen waarbij de Almeerse horeca in de schijnwerpers komt te staan. Horeca Events 036 kent de horeca-gelegenheden als geen ander en zal een actieve rol gaan spelen bij bij de verzameling van informatie.

Groter bereik door samenwerken

Een nauwe samenwerking tussen beide partijen levert tevens een nog groter bereik op, wat voor de (Almeerse) ondernemers erg interessant kan zijn. Binnenkort zullen er combi-pakketten worden opgesteld waarbij het mogelijk zal zijn om op beide platformen te adverteren voor een mooie scherpe prijs.

App en Magazine

Mocht je de App nog niet hebben geïnstalleerd op je telefoon dan kun je deze downloaden via de volgende links:

App Store (Apple)

Google Play

De laatste editie van het magazine kun je bekijken via: http://horeca-events036.nl/


Onze krant nog niet ontvangen?