Parkhuys Almere zoekt vrijwilligers

Geschreven door Redactie

Parkhuys Almere is een centrum voor leven met en na kanker waar iedereen, die direct en indirect te maken krijgt met deze ziekte, terecht kan.

De organisatie doet dit door het verstrekken van informatie en middels het bieden van begeleiding, ontspanning en afleiding. Dit wordt mogelijk gemaakt door de vrijwilligers die zich belangeloos inzetten voor de stichting. Dagelijks staan zij klaar met een luisterend oor en boven alles persoonlijke aandacht voor iedereen die binnenloopt. Steeds meer mensen weten Parkhuys Almere te vinden. Daarom is de stichting op zoek naar nieuwe vrijwilligers.

Vacatures

Het centrum streeft ernaar om zoveel mogelijk mensen bij te staan in een moeilijke tijd. Dit kunnen zij uitsluitend doen met hulp van gemotiveerde en betrokken vrijwilligers. De stichting heeft verschillende vacatures openstaan waar zij vrijwilligers voor zoeken. Yvonne, office manager: “Zo zoeken wij onder andere mensen die onze gasten willen ontvangen. Ook zijn mensen die als groepsbegeleider aan de slag willen bij een van onze activiteiten van harte welkom.”

Bestuursleden gezocht

Voor de minder zichtbare functies, zoals het bestuur, steunt Parkhuys Almere ook op vrijwilligers. Het bestuur is onder andere verantwoordelijk voor het bewaken van de continuïteit, de zichtbaar- en naamsbekendheid van de organisatie en fondsenwerving. “We zijn op zoek naar nieuwe bestuursleden die ons team met een frisse blik en moderne aanpak kunnen aanvullen“ aldus Pim van den Toorn, bestuurslid.

Aanmelden

Geïnteresseerden die zich willen inzetten om een ander door een moeilijke tijd heen te helpen, kunnen voor meer informatie of om zich aan te melden contact opnemen met Yvonne Ferwerda. Dit kan door een e-mail te sturen naar: secretariaat@parkhuysalmere.nl of telefonisch op 036-535 4444.

‘Parkhuys Almere zoekt versterking voor het enthousiaste team van vrijwilligers’. (Foto: Parkhuys Almere)