[Update] Seizoenkaartverkoop Almere City FC

Geschreven door Redactie
[Update] Seizoenkaartverkoop Almere City FC Foto gemaakt door: Ron Baltus / sportshots.pro, https://sportshots.pro

Almere City FC maakt de overstap naar een nieuw ticketsysteem. Momenteel zijn wij de laatste hand aan het leggen aan het systeem, waardoor het nog even duurt voordat je de seizoenkaart voor het nieuwe seizoen kunt bestellen. De eerste tien dagen van juli zijn wij nog bezig om de laatste verplaatsingen te realiseren. Daarom vindt de start van de nieuwe seizoenkaarten plaats na het trainingskamp van de selectie van Almere City FC in Oostenrijk.

De steeds voller worden tribunes in het Yanmar Stadion smaken naar meer. Ondanks de minder sportieve prestaties, mocht Almere City FC gemiddeld steeds meer toeschouwers verwelkomen. Almere City FC wil het stadion ook aankomend seizoen zo tsjokvol hebben. Mede daarom verlagen wij in 2022-2023 de prijzen.


Onze Ambassadeurs