Future of Food: Veldbonen van Navis Bio

Geschreven door Redactie

Voedsel en Flevoland horen bij elkaar.

Met een serie videoportretten onder de naam Future of Food laat provincie Flevoland u kennismaken met diverse bedrijven en organisaties in de keten van boer tot bord. Deze keer met Navis Bio. Herman Navis hoopt dat we de schouders er onder blijven zetten om veldbonen tot een volwaardig gewas te ontwikkelen.

Passie en bevlogenheid

Aangelegd om een belangrijke rol te spelen in voedselproductie is Flevoland nu rijk aan bedrijven die ieder op hun manier een bijdrage leveren aan het voedsel van vandaag en morgen. In de serie staat de passie en bevlogenheid van de Flevolandse ondernemer centraal. De serie geeft inzicht in de complexiteit van het werk, de wereld waar we in leven, de balans tussen hi-tech en ecologie & de mogelijke uitkomsten.