‘3D Triatlon’ in de Flevolandse natuur

Geschreven door Redactie

Op 7, 8 en 9 oktober is het weer mogelijk om mee te doen aan een bijzonder sportevenement in de natuur; de ‘3D triatlon’ in Nationaal Park Nieuw Land.

In drie dagen tijd kun je meedoen aan een zwem-, MTB- en hardloopwedstrijd in de natuur. Een triatlon, maar nét iets anders. Dit is een initiatief van Nationaal Park Nieuw Land met organisatoren van de Oostvaardersrun, Crossen door de Bossen en Triple Performance Sport.

Ter land, ter zee en in de bossen

De 3D triatlon vindt plaats op verschillende locaties in Nationaal Park Nieuw Land. Je kunt zwemmen in de Lelystadse natuur of hardlopen of mountainbiken bij de Oostvaardersplassen. Elke triatlondiscipline vindt plaats op een andere dag. Je kunt je aanmelden voor verschillende afstanden, zodat je zelf kunt kiezen hoever je wilt gaan. Een ideale manier om ‘in te stappen’ als beginnend triatleet. De korte afstanden zijn ook heel geschikt voor kinderen. “De acht gezamenlijke partners van Nationaal Park Nieuw Land zijn blij dat mensen met dit soort evenementen écht kunnen genieten van unieke Flevolandse natuur” aldus gedeputeerde Michiel Rijsberman.

Drie dagen meedoen met korting!

Doe je mee met de drie sportdagen? Dan ben je een échte 3D-deelnemer en krijg je een leuke korting. 3D deelnemers krijgen als enigen een gouden startnummer! Wil je liever één soort sport doen? Dan kun je je opgeven voor één van de drie sportevenementen.

Onze Ambassadeurs