Tennisvereniging Het Nieuwe Land in Almere Poort

Geschreven door Redactie

Van 20 augustus tot en met 28 augusus zal het HRMeesters & IDOS HNL Open plaatsvinden op Tennisvereniging Het Nieuwe Land.

Louise van HRMeesters en Irma van IDOS hebben voor de aankomende drie jaar zich als hoofdsponsor verbonden aan het HNL Open tennis- en padeltoernooi.

Tennis is een populaire sport en heeft zoveel invloed dat zelfs degenen die niet gretig spelen nog steeds grote namen kennen als Serena Williams, Roger Federer en Raphael Nadal. Het is duidelijk dat dit een sport is die belangrijk is en die geen tekenen van stoppen vertoont.

Waarom zou je tennissen als je ook gewoon naar de sportschool kunt of een andere sport kunt beoefenen? Door tennis te spele, kan je je cardio-conditie ontwikkelen zonder de verveling van het lopen op een loopband. Twee of drie keer per week een snel en spannend partijtje tennis is een serieuze training voor hart en longen.

Een van de beste dingen van tennissen is dat je zowel je geest als je lichaam betrekt. Traditionele trainingen, zoals hardlopen op een loopband, vergen niet veel denkwerk; tennis activeert echter je mentale vermogens door je op het spel te concentreren terwijl je over het veld beweegt.

Onze Ambassadeurs