Culturen verbinden in Almere

Geschreven door Redactie

Almere Centrum gaat Global! De stad vindt het belangrijk dat iedereen wereldwijde culturele verschillen leert kennen en proeven. Van jong tot oud, iedereen welkom!

Op zaterdag 27 augustus en zondag 28 augustus staat het centrum in het teken van Culturele Connecties. Op elk plein in Almere Centrum zijn er leuke kraampjes met als thema Connecting Cultures wat staat voor “Culturen Verbinden”. Tijdens dit tweedaagse evenement worden er diverse culturen verbonden door middel van eten, kunst, dans, muziek, literatuur en nog veel meer. In Almere wonen meer dan 145 nationaliteiten, waarvan velen met hun cultuur en producten hun opwachting maken in kooktheaters en regionale markten.

Elk plein in Almere Centrum vertegenwoordigt een ander wereldcontinent zoals Azië, Afrika, Amerika, Europa en Oceanië. Daarnaast heeft elk gebied zijn eigen specifieke streekmarkt, muziekprogramma, kooktheater en een activiteitentheater.

Kom genieten van de smaak, cultuur en muziek van alle delen van de wereld! Connecting Cultures is op zaterdag 27 augustus van 10:00 tot 17:00 uur en zondag 28 augustus 2022 van 12:00 tot 17:00 uur in Almere Centrum.




Onze Ambassadeurs