Een regenachtige dag, wat ga je doen?

Geschreven door Redactie

Regen, wat een weer. Maar vervelen doen we niet meer!

Het is alweer november en dus herfst. Helaas is veel regen een onderdeel van de herfst. Niet altijd leuk, maar wel belangrijk voor de natuur. Maar eerlijk is eerlijk, als het regent blijf je het liefst binnen, toch? Maar wat is dan leuk om te doen? Om je een handje te helpen lees je hier wat tips om je te vermaken op de natte herfstdagen.

Film kijken

Nodig een gezellige vriend of vriendin uit, en pak alle kussens en dekens die je in huis hebt. Plof op de bank of op bed, met lekkere snacks en een warme chocolademelk. Kies een leuke film en jouw dag kan beginnen! Regen? Nou en!

Bakken

Bak een overheerlijke taart of versier zelfgebakken koekjes. Muziekje op de achtergrond en lekker keutelen in de keuken. Heerlijk toch? En nu je toch de deur niet uitgaat, kan je ook nog eens zelf van je bakkunsten genieten!

Creatief

Zoek je creativiteit op! Maak leuke kaartjes voor de kerst of schilder een zelfportret. Maak een plakboek met allemaal leuke foto’s. Er is zoveel leuks wat je kan doen met een beetje creativiteit. Dus pak snel die knutseldoos van zolder en maak er een heerlijke knutselmiddag van.Onze Ambassadeurs