Kom naar OV-inloopspreekuur en/of doe mee met een OV-proefreis vanuit Lelystad

Geschreven door Redactie

Heb je vragen over het reizen met trein, bus of buurtbus? Of over de OV-chipkaart, een kaartje kopen of OVpay (betalen met uw bankpas)? Stel ze dan aan een OV-ambassadeur tijdens één van de inloopspreekuren.

OV-ambassadeurs zijn vrijwilligers die het reizen met het openbaar vervoer gewend zijn. Zij helpen je graag het gemak van het openbaar vervoer ervaren. Tijdens de maandelijkse inloopspreekuren geven OV-ambassadeurs uitleg en helpen zij je op weg in het openbaar vervoer. Je kunt gratis en vrijblijvend binnenlopen. 


Wanneer:
Dinsdag 2 mei 2023  

Hoe laat: 10.00 – 12.00 uur 

Waar: FlevoMeer Bibliotheek, De Promesse 4, Lelystad


Proefreis 

“Veel uitleg op het station. Oefening baart kunst. In het vervolg kan ik het zelf.” Werner (70 jaar)

Tijdens de proefreis helpen de OV-ambassadeurs onder meer met het opladen van een OV-chipkaart of het kopen van een kaartje en het in- en uitchecken.

Aanmelden kan op het inloopspreekuur, via de website www.ervaarhetov.nl/proefreis of door te bellen met de OV-ambassadeurs: 038 – 45 40 130.


Wanneer:
Donderdag 25 mei 2023 

Waar: vanuit Lelystad


Meer informatie 

De Provincies Overijssel, Flevoland en Gelderland vinden het belangrijk dat mensen en zo lang mogelijk zelfstandig kunnen reizen. Daarom maken zij het mogelijk dat OV-ambassadeurs gedurende het gehele jaar activiteiten organiseren in diverse gemeenten.


De OV-ambassadeurs helpen je graag op weg!  

Voor meer informatie: www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur


Onze Ambassadeurs