Kinderherdenking 4 mei Live uitgezonden door Omroep Almere

Geschreven door Redactie

De stichting Bos der Onverzettelijken en Jeugdland-Stad organiseren zoals elk jaar op 4 mei weer de kinderherdenking. 

Van 14.30 tot 15.45 uur is er een informatieve wandelspeurtocht door het Bos der Onverzettelijken om de kinderen stil te laten staan bij de gebeurtenissen in de Tweede Wereldoorlog. Om 15:45 uur wordt er verzameld op het terrein van Jeugdland Stad, waarna gezamenlijk wordt gewandeld naar het herdenkingsveld. Van 16:00 tot 17:00 uur is de herdenking met gedichten en verhalen, toespraken, liederen, een taptoe, 2 minuten stilte, het Wilhelmus en de bloemlegging. 

Het college van Burgemeester en Wethouders als ook een afvaardiging van de raadsleden is bij de herdenking aanwezig. Omroep Almere zal zoals elk jaar de herdenking live uitzenden op zijn videokanalen.

Klik op deze link en kijk live mee!

Onze Ambassadeurs