Gezocht: meest fanatieke fietser van Nederland!

Geschreven door Redactie

Gazelle steunt Fiets naar je Werk Dag met opvallende zoektocht 

Op donderdag 25 mei 2023 is het weer zo ver, de eerstvolgende Fiets naar je Werk Dag. Dit jaar start Gazelle een zoektocht naar de meest fanatieke fietser: die persoon die de grootste afstand aflegt, door elke regenbui naar werk fietst en/of de zwaarste tegenwind trotseert. De actie loopt in aanloop naar Fiets naar je Werk Dag van 3 mei tot en met 14 mei. Op 16 mei wordt een winnaar geselecteerd die voortaan op een nieuwe Avignon C8 HMB e-bike van Gazelle richting het werk vertrekt.

Ruim twee miljoen meer fietsritten per werkweek

Op de fiets naar het werk gaan wordt steeds populairder*. Vorig jaar is het aantal fietsritten tussen huis en werk toegenomen met 17% - dat zijn ruim twee miljoen extra fietsritten per werkweek. Het kabinet heeft ambitieuze plannen en wil dat uiterlijk eind volgend jaar 100.000 extra mensen voortaan de fiets naar het werk pakken**.

Deelname aan de meest ‘Fanatieke Fietser’ van Nederland

Om de meest fanatieke fietsers naar het werk in het zonnetje te zetten, heeft fietsenmerk Gazelle een actie in het leven geroepen. In aanloop naar Fiets naar je Werk Dag gaat Gazelle op social media op zoek naar de meest ‘Fanatieke Fietser’. Om deel te nemen wordt van deelnemers gevraagd te reageren met de reden waarom hij of zij de meest fanatieke fietser naar het werk is.

Deelnemen is gratis en aanmelden kan via de Facebook van Gazelle. Lees voor deelname de actievoorwaarden.

Voor meer informatie: Koninklijke Gazelle Newsroom.

Onze Ambassadeurs