Back to school: maandag is het zover...

Geschreven door Pukster

Aanstaande maandag starten de scholen in Almere weer. Dat betekent een einde aan de rustige(re) ochtenden en het begin van trommeltjes vullen en zorgen dat iedereen op tijd de deur uit is. En met de start van de scholen, starten ook de sportverenigingen weer... 

Best weer even wennen allemaal toch? Een goede voorbereiding en planning helpen om het allemaal wat overzichtelijker te houden die eerste weken. Wie is hoe laat thuis? Hoe laat is de hockeytraining? Enzovoort, enzovoort. Ik schreef een aantal blogartikelen die het hele 'back to school'-circus misschien iets makkelijker maken. 

Back to school #1: homemade tussendoortjes

Vanaf maandag staan we weer trommeltjes te vullen… Wil je dit schooljaar homemade tussendoortjes meegeven? Dan heb ik zes lekkere recepten voor je! 

Back to school #2: eten in etappes

Om eten in etappes op dagen dat er getraind wordt niet te veel gedoe te laten worden, heb ik een aantal succesrecepten die hier heel geschikt voor zijn. Ik zet er 6 voor je op een rijtje!

Back to school #3: coole waterflessen

Wat zijn nou leuke, handige, lekvrije waterflessen waarmee je je op school kunt vertonen? Ik zocht er een aantal bij elkaar. Welke kies jij?

Back to school #4: de leukste broodtrommels

Op een of andere manier hebben broodtrommels soms de neiging te verdwijnen. Dus eentje extra is altijd goed toch? Ik zocht een paar leuke bij elkaar.

Ben jij al klaar voor het nieuwe schooljaar? Hoe dan ook heel veel succes maandag! 

Onze Ambassadeurs