Verdachte steekpartij Food Passage niet meer in cel

Geschreven door Redactie

De jongen van 16 die verdacht wordt van betrokkenheid bij een steekpartij in de Food Passage in Almere is vrijgelaten. Dat is gebeurd vanwege de jonge leeftijd van de verdachte. De Almeerder blijft wel verdachte in de zaak.

Volgens het Openbaar Ministerie zijn strenge voorwaarden gesteld aan zijn vrijlating. De jongen is verplicht om zich te laten behandelen, heeft hij een locatieverbod en moet hij een enkelband dragen. Op 27 november wordt de zitting achter gesloten deuren gehouden.

Op 24 augustus kregen zo'n tien mensen ruzie met elkaar in de Food Passage. Daarna volgde de steekpartij, waarbij een 16-jarige jongen zwaargewond raakte. De jonge Almeerder wordt verdacht van poging tot doodslag. 

Onze Ambassadeurs