Nieuwe geïnteresseerden voor kasteel Almere

Geschreven door Redactie

Er zijn vier nieuwe geïnteresseerden voor het Kasteel van Almere. Dat zegt een woordvoerder van Gravin BV, eigenaar van het onafgebouwde pand langs de A6. Wat de partijen van plan zijn met het kasteel en het omliggende gebied, is niet helemaal duidelijk.

Volgens de eigenaar van het kasteel wil één van de geïnteresseerden een hotel realiseren. Een ander heeft plannen voor een parkachtig project. Gravin BV wil niet over details praten omdat het nog "te vroeg is om er iets zinnigs over te kunnen zeggen". 

In oktober werd duidelijk dat Almeerder Ton Theunis definitief stopte met zijn plan om het Kasteel en het omliggende grondgebied te ontwikkelen tot het themapark WitchWorld. Hij kon de financiering niet rond krijgen.

Onze Ambassadeurs