Playing For Succes met vier jaar verlengd

Geschreven door Redactie

Het onderwijsproject Playing For Succes gaat nog minimaal vier jaar door in Almere. Verschillende partijen tekenen daar donderdagmiddag voor. Het project richt zich op kinderen van 9 tot 14 jaar die op een gewone school, om wat voor reden dan ook, niet goed mee kunnen komen.

Door op bijzondere plekken les te geven, wil het project de kinderen uitdagen en motiveren om leren weer leuk te vinden. Een van de locaties is het stadion van Almere City FC. Het project draait al zeven jaar in Almere en groeide van 12 naar 200 leerlingen. 

"Onze partners en een aantal schoolbesturen van Almere hebben gezegd: wij willen de aankomende vier jaar dat Playing For Succes blijft bestaan en dat wij samen met Playing For Succes doorgaan", vertelde organisator Kenny van Kampen.